طرز تهیه ماکارونی با میگو، یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید برای یک قرار عاشقانه، برای یک دورهمی دوستانه یا بهعنوان یک وعدۀ غذای خانوادگی سرو کنید. طرز تهیه ماکارونی با میگو بسیار آسان است و فقط در 15 دقیقه میتوانید این غذا را درست کنید. کمتر کسی ممکن است این خوراک خوشمزه را دوست نداشته باشد. البته ماکارونی با پاستای میگو بهویژه مورد علاقه طرفداران غذاهای دریایی و غذاهای ایتالیایی است. اگر درباره طرز تهیه پاستا با میگو کنجکاو هستید در ادامه با ما همراه باشید.
آنچه در این مقاله میخوانیم
Toggleانواع روشهای طرز تهیه ماکارونی با میگو
بهترین دستور پخت برای طرز تهیه ماکارونی با میگو به ترجیح شما در انتخاب مواد اولیه بستگی دارد. انواع دستورالعملهای تهیه ماکارونی با میگو وجود دارد که میتوانید براساس مواد اولیهای که دردسترس دارید و همچنین ذائقه خود و عزیزانتان از بین آنها انتخاب کنید. 5 مورد از بهترین انواع پاستا با میگو بهشرح زیر است:
پاستا میگو با سیر و لیمو
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه این دستور غذایی شامل موارد زیر هستند:
- فتوچینی؛
- میگو خام؛
- پنیر پارمزان رندهشده؛
- آبلیمو؛
- بیبی اسفناج؛
- فلفل قرمز؛
- سیر؛
- کره؛
- نمک و فلفل.
برای پخت پاستا میگو با سیر و لیمو بهترتیب زیر عمل کنید:
- ابتدا فتوچینی و بیبی اسفناج را بپزید. دقت کنید که فتوچینی را دقیقاً بهاندازه زمان پخت توصیهشده روی بسته بپزید تا له نشود؛
- کره را در تابه ذوب کنید و میگو، فلفل قرمز، سیر، کره، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛
- پساز سرخشدن میگوها، ابتدا فتوچینی و بعد پنیر پارمزان رندهشده را نیز با آن مخلوط کنید؛
- پساز آبشدن پنیر، پاستای شما حاضر است.
پیش از ادامه مطلب به نقل قولی از سایت Pasta Artist میپردازیم که درباره بهترین روش پخت پاستا می گوید:
Keep the temperature high on boiling. It will cook the pasta quicker, and it’s the only way to achieve pasta al dente. As soon as you lower the heat to simmer, you’ll end up with mushy pasta, which is harder to digest (always keep in kind our worst enemy here: gelatinization of starches)
دما را در هنگام جوشیدن بالا نگه دارید. این ماکارونی را سریعتر میپزد و تنها راه رسیدن به پاستا آل دنته است. به محض اینکه حرارت را کم کردید تا بجوشد، در نهایت با ماکارونی خمیری مواجه می شوید که هضم آن سخت تر است (همیشه بدترین دشمن ما را در اینجا نگه دارید: ژلاتینه شدن نشاسته ها).
قبل از آموزش یکی دیگر از روش های طرز تهیه ماکارونی با میگو پیشنهاد می کنیم از مقاله انواع ماهی خوراکی نیز دیدن فرمائید.
کربونارای مرغ و میگو
کربونارای مرغ و میگو سرشار از پروتئین و یکی از محبوبترین انواع پاستاست. آمادهشدن این غذای خوشمزه تنها 30 دقیقه طول میکشد. برای پختن این خوراک به مواد زیر نیاز دارید:
- ماکارونی آل دنته؛
- خامه غلیظ؛
- پنیر پارمزان؛
- روغن زیتون؛
- بیکن؛
- سیر؛
- میگو؛
- سینه مرغ.
اما منظور از ماکارونی آل دنته چیست؟ آل دنته Al dente یک اصطلاح ایتالیایی و بهمعنای غذا یا سبزیجاتی است که بهاندازه پخته شده و بهاصطلاح له نشده است. طرز تهیه این پاستا بهصورت زیر است:
- پساز پختهشدن پاستا، خامه و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید؛
- پاستا و سینهی مرغ خردشده را در روغن زیتون و روی حرارت ملایم تفت دهید تا مغز پخت شود؛
- مقداری سیر رندهشده و بیکن را نیز به این مخلوط اضافه کنید؛
- در نهایت، مخلوط مرغ و بیکن و میگو را با پاستای پختهشده مخلوط کنید.
قبل از آموزش یکی دیگر از روش های طرز تهیه ماکارونی با میگو پیشنهاد می کنیم از مقاله خوشمزه ترین روش پخت ماهی نیز دیدن فرمائید.
پاستای پریماورا
پاستای پریماورا نوعی ماکارونی پر از سبزیجات است که میتوانید در پخت آن از انواع صیفیجات مورد علاقه خود شامل بیبی اسفناج، قارچ و گوجه گیلاسی استفاده کنید. برای درستکردن این پاستا به مواد زیر نیاز است:
- میگو؛
- پاستا؛
- روغن زیتون؛
- سیر؛
- سبزیجات تازه (فلفل دلمهای، لوبیا سبز، هویج، پیاز، نخود فرنگی، گوجهفرنگی)؛
- کره؛
- پوست لیمو؛
- پنیر پارمزان؛
- جعفری تازه.
طرز تهیه پاستای پریماورا بهشرح زیر است:
- پاستا را طبق دستور روی بسته در آب و نمک بپزید؛
- 1/2 فنجان آب پاستا را قبلاز آبکشکردن بردارید؛
- در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و میگوها را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا صورتی شوند؛
- در همان ماهیتابه، روغن زیتون بیشتری اضافه کنید و سبزیجات را بپزید تا تقریباً نرم شوند (حدود 4-5 دقیقه)؛
- سیر و کره را نیز به سبزیجات اضافه کنید؛
- پاستا، میگو، پوست لیمو و آب پاستا را اضافه کنید؛
- غذا را تا زمانی که بهغلظت دلخواه برسد، هم بزنید؛
- پنیر پارمزان و جعفری را نیز در مرحله آخر اضافه کنید.
قبل از آموزش یکی دیگر از روش های طرز تهیه ماکارونی با میگو پیشنهاد می کنیم از مقاله بهترین ماهی جنوب نیز دیدن فرمائید.
ماکارونی میگوی کاجون خامهای با سوسیس
ماکارونی میگوی کاجون خامهای با سوسیس از جمله غذاهایی است که با یکبار امتحانکردن، طرفدار آن خواهید شد. مواد اولیهای که برای پخت این ماکارونی نیاز دارید، عبارتاند از:
- میگو بزرگ پوستکنده؛
- سوسیس آندویل؛
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری مخلوط ادویه کاجون/کرئول؛
- روغن زیتون؛
- فلفل دلمهای قرمز؛
- آویشن خشک؛
- پاپریکای دودی؛
- پنیر پارمزان رندهشده.
این غذا را میتوانید بهصورت زیر تهیه کنید:
- یک قابلمه بزرگ آب را برای ماکارونی بجوشانید. پاستا را به آب جوش و نمک اضافه کنید و براساس دستورالعمل بسته، بپزید تا نرم شود؛
- میگو را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری چاشنی کاجون مخلوط کنید؛
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم و کف تابه را با روغن زیتون چرب کنید؛
- میگو را اضافه کنید و پساز پختن در بشقاب بگذارید؛
- تابه را دوباره با کمی روغن زیتون چرب کنید؛
- سوسیس را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که کاراملی شود (حدود 4 تا 5 دقیقه) و در بشقاب بگذارید؛
- کمی دیگر روغن زیتون در تابه بریزید و پیاز، فلفل دلمهای قرمز، آویشن، پاپریکا دودی، 1 قاشق غذاخوری چاشنی کاجون و کمی نمک را به آن اضافه کنید؛
- مواد را تفت دهید تا پیاز و فلفل کمی نرم شوند؛
- سیر را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود؛
- گوجهفرنگیهای خردشده را اضافه کنید و بگذارید بجوشد؛
- خامه را اضافه کنید و هم بزنید؛
- پساز جوش آمدن، ماکارونی پختهشده و سوسیس آندویی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و 2 تا 3 دقیقه گرم شوند؛
- در آخر میگوی پختهشده را اضافه و مخلوط کنید یا میگو را روی پاستا قرار دهید؛
- روی آن مقداری فلفل سیاه، پارمزان رندهشده و جعفری خردشده بپاشید.
قبل از آموزش یکی دیگر از روش های طرز تهیه ماکارونی با میگو درصورت علاقه به ماهی شورید می توانید خرید ماهی شوریده خود را از طریق سایت جنوب مارکت انجام دهید.
پاستا فتا پختهشده با میگو
پاستا فتا پختهشده با میگو یک دستور غذای عالی برای طول هفته است. این غذا با تعداد انگشتشماری مواد ساده و بدون دردسر درست میشود و بسیار خوشمزه و آسان است. مواد اولیهای که برای پخت این پاستا نیاز دارید، شامل موارد زیر هستند:
- گوجه گیلاسی؛
- روغن زیتون؛
- حبه سیر؛
- نمک و فلفل؛
- پنیر فتا؛
- میگو خام؛
- پاستا؛
- بیبی اسفناج؛
- ریحان یا جعفری تازه برای تزیین؛
- آبلیمو و پوست لیمو.
برای تهیه پاستا فتا با میگو بهترتیب زیر عمل کنید:
- ابتدا در یک تابه، گوجه فرنگی، روغن زیتون، ادویه و سیر را تفت دهید؛
- مخلوط را با نمک و فلفل مزهدار کنید؛
- در وسط مواد، مقداری فضا برای اضافهکردن پنیر فتا ایجاد و پنیر را اضافه کنید؛
- مخلوط گوجه فرنگی و پنیر فتا را برای حدود 35 دقیقه بپزید تا به یک سس خامهای تبدیل شوند؛
- میگو را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید؛
- زمانی که میگو در حال پخت است، ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید؛
- 1/4 فنجان از آب ماکارونی را بردارید و ماکارونی را آبکش کنید؛
- بیبی اسفناج، پوست لیموترش، ماکارونی آبکششده و آب پاستا داغ را به ترکیب گوجه و پنیر اضافه کنید؛
- در صورت تمایل، هنگام سرو روی پاستا جعفری یا ریحان تازه خردشده بپاشید.
سؤالات متداول
بهترین زمان پخت پاستا چقدر است؟
بهترین زمان پخت پاستا بین 5 تا 10 دقیقه است.
کدام مدل پاستا بهتر و سالمتر است؟
پاستا انواع مختلفی دارد، پاستاهای سبوسدار که بههمراه سبزیجات و پروتئین پخته میشوند، بهترین و سالمترین انواع آنها به شمار میروند.