ماهی سرخو

600,000 تومان

(دیدگاه کاربر 1)

برای ثبت سفارش فوری و یا مشاوره خرید با شماره 09172410221 تماس حاصل فرمائید.

** هر عدد (تعداد سفارش) برابر است با یک کیلوگرم**

** وزن ماهی قبل از پاک شدن اندازه گیری می شود**




توضیحات

ماهی سرخو، مهمانی دریا در سفره شما

ماهی سرخو، گنجینه‌ای از طعم و سلامتی است که از اعماق دریا به سفره شما می‌آید. این ماهی خوش‌طعم، همه‌پسند و مغذی، سرشار از پروتئین باکیفیت، فسفر، اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین‌های گروه B است که برای حفظ سلامت قلب، مغز و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. سرخو در انواع غذاهای سنتی و مدرن ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ از کباب و شکم پر گرفته تا سوپ و خورش، سرخو را می‌توانید به روش‌های مختلفی بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. در این محتوا می‌خواهیم شما را با ویژگی‌های این ماهی، خاصیت، جدول تغذیه‌‌ و حتی بهترین روش‌های پخت آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

ماهی سرخو

فواید مصرف ماهی سرخو

دلیل اینکه بسیاری از افراد علاقه‌مند به حفظ سلامتی‌شان، خرید ماهی سرخو را در اولویت قرار می‌دهند، وجود خاصیت‌های زیر است.

منبع غنی پروتئین سالم

پروتئین باکیفیت موجود در سرخو، نقشی حیاتی در حفظ سلامت کلی بدن ایفا می‌کند. این ماده مغذی که در ماهی جش بوشهر نیز وجود دارد برای رشد و ترمیم تمام بافت‌های بدن از جمله پوست، مو و استخوان‌ها، ضروری است. همچنین، پروتئین به تقویت سیستم ایمنی کمک و از بدن در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. مصرف کافی ماهی سرخو به‌ویژه برای کودکان درحال‌رشد، زنان باردار و شیرده و افراد مسن توصیه می‌شود.

سرشار از اسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا۳ موجود در سرخو، کلید سلامتی شما است. به نقل از وب‌سایت (health.harvard.edu) مصرف ماهی به‌عنوان منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و تقویت عملکرد مغز کمک می‌کند.

این اسیدهای چرب با کاهش التهاب در بدن، جلوی بروز بسیاری از بیماری‌ها را می‌گیرند. همچنین، امگا ۳ به بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی کمک می‌کند. علاوه‌براین، این اسیدهای چرب با تنظیم ضربان قلب و کاهش سطح تری گلیسیرید، خطر بیماری‌های قلبی را هم کاهش می‌دهند.

منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری

ماهی سرخو، همانند ماهی شوریده گنجینه‌ای از مواد مغذی است. ویتامین D موجود در این ماهی به جذب کلسیم کمک کرده و از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. ویتامین B12 هم برای تولید گلبول‌های قرمز خون ضروری است جلوی ابتلا به کم‌خونی جلوگیری می‌گیرد. سلنیوم موجود در این ماهی به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. ید موجود در سرخو هم برای تولید هورمون‌های تیروئید ضروری است و نقش مهمی در رشد و نمو بدن دارد.

کمک به کاهش وزن

اگر به‌دنبال یک رژیم غذایی متعادل و سالم هستید، ماهی سرخو می‌تواند نقش مهمی در برنامه غذایی شما ایفا کند. کالری کم و چربی اندک سرخو، آن را به یک انتخاب عالی برای افرادی تبدیل کرده است که به‌دنبال کاهش وزن هستند. علاوه‌براین، پروتئین بالا و چربی‌های سالم موجود در این ماهی به حفظ توده عضلانی و بهبود عملکرد بدن کمک می‌کنند.

حفظ سلامت پوست و مو

آیا از مشکلات پوستی مانند خشکی، التهاب یا ریزش مو رنج می‌برید؟ سرخو می‌تواند راه‌حل طبیعی و مؤثری برای شما باشد. اسیدهای چرب موجود در سرخو با خواص ضدالتهابی خود به کاهش قرمزی و التهاب پوست کمک می‌کنند. همچنین، این اسیدهای چرب با حفظ رطوبت پوست، جلوی پیری زودرس را می‌گیرند. علاوه‌براین، ویتامین‌های موجود در سرخو به تقویت فولیکول‌های مو و بهبود رشد مو کمک می‌کنند.

خرید ماهی سرخو

جدول ارزش غذایی ماهی سرخو

برای آنکه بهتر بتوانید با مزیت‌های این ماهی خوشمزه و پرفایده آشنا شوید در این بخش می‌خواهیم جدول تغذیه‌ای سرخو را در اختیارتان بگذاریم.

ماده مغذیمقدار در 100 گرم ماهی سرخو
پروتئین20 گرم
چربی5 گرم
کالری150 کالری
اسیدهای چرب امگا ۳1.5 گرم
ویتامین D600 IU
ویتامین B122.4 میکروگرم
سلنیوم40 میکروگرم
ید50 میکروگرم

نکته‌های مهم در خرید ماهی سرخو

توجه به نکته‌های زیر هنگام خرید این ماهی به شما کمک می‌کنند تا بتوانید از طعم و خواص یک ماهی تازه و سالم، بهره‌مند شوید.

توجه به رنگ و بوی ماهی

ماهی تازه باید بویی ملایمی با رنگ درخشان و شفاف داشته باشد. هرگونه تغییر در رنگ یا بوی ماهی می‌تواند نشانه‌ای از کهنگی یا آغاز روند فساد به شمار بیاید. همچنین، حتماً بررسی کنید که پوست ماهی، لطیف و بدون لک باشد.

برچسب تاریخ انقضا

همیشه تاریخ انقضا را بررسی کنید تا از تازگی ماهی مطمئن شوید. معمولاً ماهی‌های تازه، تاریخ انقضای کوتاه‌تری دارند. همچنین به تاریخ صید ماهی هم توجه کنید.

سؤال از فروشنده

در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد منبع یا روش نگهداری ماهی از فروشنده بپرسید. فروشندگان معتبر، اطلاعات دقیقی در این زمینه دارند و می‌توانند به شما در انتخاب بهترین ماهی سرخو کمک کنند.

خرید از فروشندگان معتبر

وقتی خرید ماهی سرخو را از فروشندگان معتبر و با مسئولیت انجام می‌دهید، مطمئن هستید که ماهی تازه‌ای را به دست می‌آورید.

نکته‌های مهم در خرید ماهی سرخو

طرز تهیه و مصرف ماهی سرخو

سرخو را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. انتخاب هرکدام ازاین‌روش‌ها در درجه اول به سلیقه شما و درجه دوم به میزان اهمیتی که به سالم‌بودن روش پخت می‌دهید، بستگی دارد. در ادامه، چند مورد از روش‌های رایج پخت این ماهی را به شما توضیح می‌دهیم.

سرخ‌کردن سرخو

یکی از روش‌های محبوب تهیه ماهی سرخو، سرخ‌کردن آن است. با افزودن ادویه‌ها و سبزی‌های مختلف و فصلی، می‌توانید یک وعده‌ غذایی خوشمزه و سالم تهیه کنید. بهتر است برای حفظ سلامتی و طعم بهتر ماهی، روغن زیتون یا روغن کنجد را برای سرخ‌کردن درنظر بگیرید تا طعمی بهتر حاصل بشود. همچنین، می‌توانید از آرد برای پوشاندن ماهی پیش‌از سرخ‌کردن استفاده کنید تا بافتی ترد به آن ببخشید.

پخت در فر

پخت ماهی در فر با استفاده از چاشنی‌ها و سبزی‌ها روشی سالم است که می‌تواند طعمی لذیذ  را به ارمغان بیاورد. برای مزه‌دار‌کردن سرخو می‌توانید از لیمو، سیر، گیاهان معطر، تمبر هندی، سس پرتقال و غیره استفاده کنید. همچنین، می‌توانید فویل را برای پخت ماهی به کار ببرید تا رطوبت آن حفظ بشود. البته در این صورت، یک درجه از سلامت پخت، فاصله می‌گیرید.

گریل کردن

این روش به حفظ طعم طبیعی ماهی کمک می‌کند و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها باشد. در روش گری کردن، میزان روغن بسیار کمتری مصرف می‌شود و سلامت روش پخت، بالا می‌رود. با استفاده از سس‌های مختلف می‌توانید طعم‌های متنوعی را در گریل ماهی به وجود بیاورید. همچنین، می‌توانید ماهی را با سبزی‌های گریل شده سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و مغذی داشته باشید.

جا باز‌کردن سرخو برای مصرف ماهی‌های سالم در وعده‌های غذایی، یکی از لطف‌هایی است که به خودتان می‌کنید و سلامتی‌تان را به شکلی واقعی افزایش می‌دهید. همین امروز با سفارش ماهی تازه سرخو، خریدی سریع و آسان را انجام بدهید و قدمی بزرگ برای افزایش طول عمرتان بردارید.

همچنین سایت الو گوشت  درباره طعم دار کردن مای سرخو اینگونه می نویسد:

معمولاً جنوبی ها ترجیح می دهند که ماهی را به صورت تند میل کنند چرا که اندکی طبع ماهی سرد می‌باشد. با این حال اگر غذای تند و تیز مورد پسندتان نیست، مقداری از فلفل و سیر ماهی کم کنید و به جای آن از خرما در کنار غذای خود استفاده نمایید. 😏 در ابتدا باید ماهی سرخو را در یخ بگذارید و سپس با یک چاقوی تیز پولک آن را بگیرید و در مرحله بعد سر و دم آن را جدا کنید و به صورت فیله شده در یک ظرف قرار دهید. دقت داشته باشید در شست و شوی فیله ماهی دقت کافی به خرج دهید و تنها آن را با آب سرد بشورید تا ماهی بو نگیرد.

سوالات متداول

بهترین روش خرید ماهی سرخو چیست؟

شما بهترین و تازه ترین ماهی سرخو را می توانید در شهر های جنوبی به خصوص بوشهر پیدا کنید. به همین دلیل می توانید از سایت جنوب مارکت برای خرید این ماهی اقدام نمائید.

قیمت ماهی سرخو چقدر می باشد؟

قیمت این ماهی روزانه در حال تغییر می باشد. برای اطلاع از قیمت روز ماهی سرخو می توانید این صفحه را بررسی نمائید.

5/5 (1 نظر)
توضیحات تکمیلی
نوع بسته بندی

پاک نشده

,

شکم خالی

,

قطعه شده

,

فیله شده

نظرات (1)

1 دیدگاه برای ماهی سرخو

  1. فاطمه رادش

    سلام و خسته نباشید. این ماهی تازه است یا یخ‌زده؟ چون برام خیلی مهمه که ماهی تازه باشه و طعم و کیفیتش عالی بمونه.
    همچنین وزن دقیق ماهی چقدره؟ مثلا اگه سفارش بدم یه دونه می‌فرستین یا چند تا؟
    و یه چیز دیگه، نحوه بسته‌بندی به چه شکلیه؟ مطمئنه که تو راه خراب نشه؟ روش پاک کردن ماهی رو میشه خودمون انتخاب کنیم؟
    ممنون می‌شم اگه توضیح بدین، چون خیلی به این خرید علاقه دارم و می‌خوام با خیال راحت سفارش بدم

    • پدرام تقی زاده

      درود بر شما
      ماهی ها به صورت روزانه صید میشه و منجمد نمی باشد. در ضمن وزن ماهی بر اساس انتخاب شما هست که چه مقدار سفارش بدید. نحوه بسته بندی هم به شیوه ای که شما برای پاک کردن ماهی سفارش میدید بستگی داره. ماهی ها در بسته بندی و در یونولیت به همراه یخ بسته بندی میشه که در مسیر آسیبی نبینه. سوال دیگه ای داشتید در خدمتم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *